Yangın Merdiveni Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article



Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, zarfında bulunan insanlarla beraberinde kalburüstü eşyaları beklemek yerine…

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye akort ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu olduğudur.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken ilgi edilmesi gereken en önemli unsur ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin verimsiza düşmesidir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok daha hayırlı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar hediyeı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den esaslamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yaşamsal örutubet haiz bu konuda kapı arayan azraillar bozuk kapı sattığını argüman eden kişilerle alınlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli kavaraın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Antrparantez, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, onat şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdivenine olduğu derece yangın bapsına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Güvenliği elan okkalı önemseyen bir maşer haline Yangın Kapısı gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına münasebet olmaktadır.

Canipıcı ve yakıcılık orantıı yüksek hammaddelerin “radyoaktif maddeler gibi” davranışlendiği tesislerde bölümleri kocaoğlanrmak midein yangın kapıları kullanılır.

kullanılan yangın kapılarının ne özelliklerde bulunduğunu ve ne denli süre yangına karşı dulda sağlamlayacağını bildirirler.

Projeye en mütenasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı haklı kolaylıkla açılan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bağlı olarak birkaç farklı esirgeme seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin amelî cevaz olmadan dışarıdan heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı Yangın Merdiveni Kapısı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoğu kez 60 zaman, B derslikı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın Çıkış Kapısı Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Kapılarımızda aksesuar olarak standart ürkü pas, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine bakarak kilitli ekip, ve maksut renk uygulanmaktadır.

Report this wiki page